Publicada el 2 Sep, 2022
16 discoteques catalanes nominades a entrar a la llista de “The World’s 100 Best Clubs” 2022

16 discoteques catalanes nominades a entrar a la llista de “The World’s 100 Best Clubs” 2022

 Catalunya i les Illes Balears amb 16 nominacions cadascuna, son les Comunitats de l’Estat que més candidatures aporten a la llista

Onze discoteques de la província de Barcelona, tres de la de Girona, una de la de Tarragona i una de Lleida conformen el total de les nominacions

Un total de 16 discoteques catalanes han estat nominades per entrar a la prestigiosa llista dels The World’s 100 Best Clubs 2022, llista que anualment fa pública l’Associació Internacional d’Oci Nocturn (International Nightlife Association) de la qual FECASARM n’és membre a través de la patronal estatal de l’oci nocturn Spain Nightlife.

La darrera llista de les millors discoteques del mon es va publicar l’any 2019 ja que durant la pandèmia pràcticament no hi va haver activitat i per això tampoc hi va haver llista dels millors clubs. En aquesta edició del 2022, Espanya és el país que més locals aporta de tot el món, essent Catalunya i les Illes Balears les Comunitats de l’Estat que més locals aporten a la llista amb 16 nominacions cadascuna.

Els 16 locals catalans que han resultat nominats a entrar a la llista són els següents: De la Província de Barcelona: Opium Barcelona, ​​Shôko Barcelona, ​​Sutton Barcelona, ​​Carpe Diem Lounge Club, Input High Fidelity Dance Club, Pacha Barcelona, ​​Bling Bling Barcelona, ​​Sala Apolo, Les Enfants Brillants, Macarena Club, ElRow. De la Província de Girona: Disco Tropics, St. Trop’ i Papillon Club. De la Província de Lleida: Biloba. I de la Província de Tarragona Tropical Salou.

Un total de 260 discoteques de 44 països es disputaran un lloc a la llista

La xifra total de locals nominats a nivell mundial puja a 260 locals procedents de 44 països diferents, sent que només 100 accediran a la llista definitiva i tan sols un es proclamarà “The World’s Best Club 2022“. Altres països que segueixen Espanya en xifra de clubs nominats estan els Estats Units amb 44 nominacions, Itàlia amb 12, Canadà i Colòmbia amb 11 i Regne Unit amb 10 nominacions. Altres països que també aporten locals candidats a entrar a la llista són França, Unió dels Emirats Àrabs, Singapur, Bèlgica, Xina, Tailàndia, Alemanya, Japó, Filipines, Índia i Argentina, entre d’altres.

La votació pública on-line es troba oberta des d’ahir  dia 1 de setembre i es mantindrà oberta fins al dia 15 d’octubre. Qualsevol persona pot votar per algun dels locals nominats a través del següent link: https://bit.ly /3Ra0emA, el qual acceptarà un sol vot per persona. La llista definitiva es donarà a conèixer el dia 8 de novembre d’enguany després de que la votació popular es complementi amb el vot d’un jurat professional.

16 de les 100 millors discoteques del món han tancat per la pandèmia però cap de catalana

Des de la darrera gala de “The Golden Moon Awards”  celebrada a Bogotà (Colòmbia) el 13 de novembre de 2019, en el marc de la qual es va fer oficial la darrera llista de “The World’s 100 Best Clubs” a la qual hi van accedir fins a 7 discoteques catalanes, un total de 16 discoteques incloses a la mateixa han tancat definitivament les portes degut a la pandèmia de la Covid-19. D’entre els locals afectats hi trobem l’emblemàtic Heart Eivissa -fundat el 2015 pels xefs catalans Ferran Adrià i Albert Adrià i el fundador del Cirque du Soleil Guy Laliberté tot i que no s’hi troba cap discoteca catalana tot que, com bé recordareu, Catalunya va ser la Comunitat on van imperar unes restriccions més dures de tot l’Estat.

Malgrat aquesta dada semipositiva, sí volem destacar que tres de les discoteques nominades de la ciutat de Barcelona que actualment es troben a la Llista de les 100 millors del mon, corren el risc de desaparèixer en els propers anys si finalment tira endavant l’acord recentment anunciat per l’alcaldessa Ada Colau entre l’Ajuntament de Barcelona  i el Consejo Superior de Investigaciones Ciéntificas (CSIC) i que inclou portar a terme una ampliació del Centre d’Investigacions a la zona del front marítim de la Barceloneta.

Per obtenir més informació ens podeu contactar amb nosaltres trucant al telèfon (+34) 647.494.306 o bé al (+34) 670.703.370 o enviant un correu electrònic a comunicacio@fecasarm.cat