Publicada el 20 Dic, 2023
12 discoteques catalanes entren a la llista de “The World’s 100 Best Clubs” 2023

12 discoteques catalanes entren a la llista de “The World’s 100 Best Clubs” 2023

Catalunya es la Comunitat Autònoma de l’Estat que més locals ha aportat a la llista superant a les Illes Balears que n’ha aportat 10 i Madrid amb 3

Nou discoteques de Barcelona i una de Lleida, juntament amb una de la provincia de Tarragona i una altra de la de Girona, han accedit a aquesta prestigiosa llista internacional

Avui dia 27 de novembre, en el marc de la 8ª Gala dels Golden Moon Awards celebrada a l’Hotel Sofitel Skipper de Barcelona, s’ha donat a conèixer la prestigiosa llista internacional de “The World’s 100 Best Clubs” 2023 a la qual han accedit fins a dotze discoteques catalanes, sis de Barcelona ciutat (Shôko Barcelona (5), Opium Barcelona (7), Bling Bling Barcelona (15), Sutton Barcelona (20), Sala Apolo/Nitsa Club (39), Razzmatazz (59), Pacha Barcelona (79), Input High Fidelity Dance Club (85) i Carpe Diem Lounge Club (97), una de Lloret de Mar (Disco Tropics) (48), una de Lleida (Biloba Lleida) (81), i una de Salou (Tropical Salou) (90), superant així en nombre de locals la llista de l’any passat, a la qual hi van accedir 9 locals de Catalunya.

La Llista de “The World’s 100 Best Clubs 2023”, que enguany la conformen locals de fins a 30 països diferents, la fa pública anualment l’Associació Internacional d’Oci Nocturn (International Nightlife Association) de la qual FECASARM n’és membre a través de la patronal estatal de l’oci nocturn Spain Nightlife.

En aquesta edició del 2023, Espanya ha estat el país que més locals ha aportat a la llista amb un total de 27, seguida dels Estats Units amb 20, el Regne Unit amb 6 i Itàlia i Colombia amb 4 cadascun. Catalunya ha estat la Comunitat Autònoma de l’Estat Espanyol que més locals ha aportat a la llista amb nou locals, per davant de les Illes Balears que n’ha aportat 10 i Madrid que n’ha aportat 3.

Quan als guardons d’enguany, amb l’objectiu de donar a aquesta edició “un toc més barceloní”, segons han explicat des de l’International Nightlife Association, els Golden Moon Awards, dissenyats per l’escultor José Miguel Piñero, estan inspirats en l’obra del pintor i escultor Joan Miró. “Tal com Miró va capturar el seu propi univers i el dictat de la seva imaginació en la seva obra, els nostres Golden Moon Awards capturen l’esperit innovador i la diversitat de l’oci nocturn de Barcelona”, ha destacat Joaquim Boadas, secretari general de Fecasarm, d’Spain Nightlife i de l’Associació Internacional d’Oci Nocturn. Amb aquesta gran gala internacional de premis i la celebració de l’entrega de les estrelles de la Guia Michelin a Barcelona, la Ciutat Comtal es posiciona com l’epicentre de l’oci i de la gastronomia al món.

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya comparteixen el premi Golden Moon com a millor projecte col·laboratiu en matèria de seguretat d’oci nocturn

També cal destacar, a nivell de Catalunya, el Golden Moon Award que han compartit l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per l’acció de seguretat portada a terme al front marítim de la Barceloneta, la zona d’oci nocturn més concorreguda d’Europa, un model d’acció de seguretat que s’ha reconegut, destacat i s’ha premiat avui internacionalment. Ha entregat el guardó David López, president de l’Associació Front Marítim de la Barceloneta i de la FECASARM, i l’han recollit Albert Batlle, tercer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i Pere Ferrer, Director general de Policia de Catalunya.

Precisament, dues discoteques ubicades al front Marítim de la Barceloneta han accedit al “top 10” de la llista de “The World’s 100 Best Clubs” ja que Shôko Barcelona ha accedit al lloc número 5 de la mateixa i Opium Barcelona al número 7. Cal destacar que ambdòs locals tenen implementada la Triple Excellence internacional en seguretat i qualitat en oci nocturn, havent obtingut una qualificació molt alta en la mateixa.

Sutton Barcelona s’endú el Golden Moon Award a l’excel·lència en protecció de clients i treballadors,

També volem destacar el fet de que una altra discoteca de Barcelona, Sutton Barcelona, al marge d’entrar a la Llista amb el número 20 al ranquing de la llista, ha estat guardonada amb el Golden Moon Award en la categoria de “Millor acte d’excel·lència en matèria de protecció de clients i traballadors” per la bona praxis en l’antenció prestada a la víctima en el cas Dani Alves en aplicació del protocol “No Callem” de l’Ajuntament de Barcelona i per la implementació del protocol “Ask For Angela” impulsat per la International Nightlife Association conjuntament amb la “Triple Excellence in Nightlife”, actualment la distinció més alta que es pot aconseguir en matèria de seguretat i qualitat en oci nocturn a nivell internacional. El premi ha estat entregat per Maurizio Pasca, president de l’Associació Europea d’Oci Nocturn i ha estat recollit per Robert Massanet, director general de Sutton Barcelona.

David López, president de la FECASARM i de l’Associació Front Marítim Barceloneta (AFM) ha valorat molt positivament que Catalunya hagi estat la Comunitat Autònoma de l’Estat que més locals ha aportat a aquesta prestigiosa llista i també ha valorat molt positivament que l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya hagin rebut un Golden Moon Award “en reconeixement al èxit d’una iniciativa publico-privada en matèria de seguretat entre empresaris, ajuntament i Generalitat que s’ha convertit en un model que ja s’està extrapolant a altres àrees i que ha demostrat ésser molt efectiva de cara a la convivència amb veïns i a la seguretat dels clients usuaris dels locals d’oci”. El dirigent patronal també ha valorat molt positivament que Sutton Barcelona hagi obtingut un reconeixement internacional “a la feina ben feta, en un sector al que poques vegades se li reconeix”.

Per a més informació ens podeu contactar amb nosaltres trucant al telèfon 670.703.370 o bé enviant un correu electrònic a comunicacio@fecasarm.cat